UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кадиров підтвердив свою пропозицію США щодо зняття санкцій, паралельно запевнивши, що жити вони не заважають

Він впевнений, що Вашингтон не погодиться на таку угоду, тож тепер йому цікаво, як Штати будуть нібито виправдовуватися. 

Учора ЗМІ повідомили, що глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував США віддати українських полонених в обмін на зняття санкцій з його сім'ї - мами, дружини і доньок, "які не мають жодного стосунку до політики". Згодом Кадиров фактично підтвердив це на своєму Tg-каналі, висловивши впевненість, що Штати не погодяться на таку пропозицію, адже для них "життя простих українців нічого не означає, їх цікавлять лише власні інтереси".

"Весь світ бачить, як американська демократія зраджує своїх друзів, робить їх розмінною монетою у брудних політичних іграх, знищує цілі народи, не гидує подвійними стандартами у заявах", - додав Кадиров про країну, якій сам же запропонував ділову угоду. 

Поруч з цим глава Чечні запевнив, що санкції ніяк не заважають жити йому та його сім'ї. 

Читайте також: Буданов пояснив, чому Росія не хоче повертати з полону саме бійців полку «Азов»

Нагадаємо, очільник ГУР МО Кирило Буданов назвав дивною таку пропозицію лідера Чечні. Він попередив, що слід з пересторогою сприймати заяви, які з'являються через медіа, натякнувши, що Кадиров насправді знає, до кого слід звертатися з такими пропозиціями.