UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін звільнив заступника голови МВС Гогілашвілі - ЗМІ

Це той самий заступник міністра, який поскандалили з поліцейськими.

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі, пише «Інтерфакс-Україна», посилаючись на джерела в уряді.

«Кабмін звільнив Гогілашвілі», - сказав співрозмовник агентства.

Читайте також: Поскандалив з патрульними у столиці: нове відео з з Гогілашвілі

11 грудня в мережі з'явилося відео, на якому показано сварку Гогілашвілі з поліцейськими. На відео заступник міністра не стримується у висловлюваннях та загрожує правоохоронцю, що знайомство з ним «приємним не буде».

Глава МВС Денис Монастирський заявив, що підлеглого буде відсторонено від роботи на час дисциплінарного розслідування. Згодом прокоментував відео і сам Гогілашвілі. Свою реакцію він назвав «емоційною» та заявив, що підтримує рішення про своє усунення.

За даними ЗМІ, Олександр Гогілашвілі працював помічником російського боксера, депутата Держдуми РФ Ніколая Валуєва («Єдина Росія»). Дружина заступника міністра Марія Левченко працює радницею Володимира Зеленського, до Офісу президента вона прийшла з команди «Кварталу 95». При цьому, за даними ЗМІ, вона продовжує отримувати зарплату від «Кварталу». Крім того, у Гогілашвілі знайшли російське громадянство.