UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін підвищив Соболєва до поста першого заступника в мінекономіки

Кабінет міністрів України на засіданні 2 липня підвищив Олексія Соболєва до рівня першого заступника міністра економіки України, повідомив Уряд online.

Розпорядженням уряду  Соболева Олексія звільнили з посади заступника міністра економіки України та призначили першим заступником міністра економіки України.

Читайте також: Поки Мінрегіон лишається без очільника, Шмигаль вирішив відправити урядовців по областях із робочими поїздками

На посаді заступника міністра економіки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олексій Соболєв працює з січня 2023 року.

До призначення в уряді він працював директором ДП «Прозорро.Продажі», яке очолив у  2018 році, а у 2016-2018 роках керував  проектом ProZorro.Sale в Transparency International Ukraine, здійснював координацію розробки ІТ рішень для прозорого продажу державних активів.

Читайте також: Орієнтири для держбюджету на три роки: Кабмін планує відновлення економіки та скорочення витрат на оборону

Водночас напередодні Верховна Рада відклала на тиждень парламентське засідання, хоча на ньому мали вирішити низку кадрових питань, адже кілька важливих міністерств зараз працюють без міністрів.