UA / RU
Підтримати ZN.ua

Якщо хтось дуже хоче відпочити від роботи на державу, то держава від них теж відпочине – Зеленський

Глава України відреагував на позбавлення мандата депутата Арістова.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував дострокове припинення повноважень народного депутата Юрія Арістова з фракції "Слуга народу", якого помітили на Мальдівах у п'ятизірковому готелі. Глава держави назвав рішення справедливим і натякнув на наслідки для інших чиновників чи депутатів, які захочуть влаштувати собі подібний відпочинок, у вечірньому зверненні.

"Сьогодні мінус один депутат Верховної Ради України. Справедливо. Вважаю, що скажу зараз теж справедливо: кожен намір будь-якого посадовця кудись поїхати за кордон, будь-якого депутата варто перевіряти до секунди. Якщо хтось дуже хоче відпочити від роботи на державу, то держава від таких осіб теж відпочине", – заявив Зеленський.

Він також розповів, що в Україні продовжуються перевірки щодо керівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Читайте також: Зеленський провів виїзне засідання Ставки у Дніпрі

Крім того, коментуючи свою поїздку на південь країни 27 липня, президент сказав, що в Миколаєві є багато питань, які треба вирішити для людей, у тому числі в обласній лікарні. "Міністр охорони здоровʼя та очільник обласної адміністрації все почули", – додав глава України.

Раніше Зеленський пообіцяв, що в Раді не буде депутатів, які "шукають собі «вигідні» відрядження, щоб можна було їх поєднати з бізнесом, із друзями чи «пляжами»". Президент також казав, що результати перевірок воєнкомів невтішні.