UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гео Лерос відреагував на відео з нібито його участю

Депутат готується звернутися до правоохоронних органів.

Позафракційний депутат Гео Лерос прокоментував відео, яке нібито з його участю поширюють анонімні Telegram-канали.

За словами Лероса, після подій в Раді минулого тижня проти нього почалася брудна кампанія, і змонтоване відео, на якому замазано 70% екрану, частина стратегії.

"Сама тема і звук вибрані не просто так, з максимально цинічною спробою знищити мою репутацію. В мої уста вкладають якісь неадекватні слова, за які я б давно сидів у в'язниці, але вони чомусь чекали саме цього моменту", - зазначив Лерос, додавши, що має намір звернутися в правоохоронні органи щодо оцінки даного відео.

Депутат також припустив, що атака на нього є лише інструментом, щоб відвернути людей від дійсно важливих подій, які відбуваються в країні.

Відзначимо, 13 серпня в мережі виклали відео, на якому нібито особа, схожа на Гео Лероса, домовляється про підпал власного автомобіля. За даним фактом ДБР ініціювало перевірку.

ZN.UA провело експрес-опитування серед великих бізнесменів і політиків. 7 з дев'яти вважають, що запис зроблено в офісі Вадима Столара.

Нагадаємо, що 28 серпня 2020 народний депутат Гео Лерос заявив про підпал свого автомобіля. Інцидент він пов'язав зі своєю політичною діяльністю.