UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хара: Генпрокуратура веде несправедливу війну

Голова Федерації профспілок України, член Партії регіонів Василь Хара стверджує, що за період його головування не було продано «жодного санаторію, жодного готелю, жодного комплексу. Про це він заявив в інтерв'ю «Обкому».

«Тому коли вони кажуть "керівництво Федерації", то не називають прізвищ. А треба було б назвати прізвища моїх попередників. Тому що при мені цього не було», - підкреслив В.Хара.

При цьому він визнав, що два роки тому було прийнято рішення про реалізацію окремих об'єктів. «І ми шукали покупців - розміщували у газетах фото, оголошення. Але, на жаль, ці санаторії та комплекси такі, що за два роки їх так і не вдалося реалізувати. Повторюю: на сьогоднішній день жодного санаторію або комплексу ми так і не продали», - додав В.Хара.

Коментуючи порушення Генпрокуратурою кримінальних справ за фактами незаконної приватизації, В.Хара сказав: «Вся ця війна з боку Генпрокуратури - війна несправедлива. Ніякого відношення до власності профспілок держава не має! Ніякого! І в нас є ця правова база. А у ГПУ окрім мантр про те, що це «державне», - нічого немає! Жодного документа, жодного підтвердження слів цих безсоромних людей!»