UA / RU
Підтримати ZN.ua

Губернатор Полтавської області не поступиться місцем синові Януковича

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовиченко спростовує чутки про своє звільнення із займаної посади. Про це він заявив журналістам на прес-конференції.

За його словами чутки про те, що Полтавську область найближчим часом очолить син Віктора Януковича чи Равіль Сафіуллін, безпідставні.

«Я позавчора був у Києві, спілкувався із президентом і запитав його, тільки у Полтавській області поширюються такі безпідставні чутки. На що Віктор Янукович мені сказав: «Не переживай, ще більш ніж у 10 областях відбувається те ж саме», - розповів Удовиченко.

Він також зазначив, що у нього немає ані бажання, ані часу звертати увагу на такі чутки.

«Ця посада призначається президентом України, і людина, яку обрано, - це довірена особа голови держави. Є багато критеріїв оцінки роботи голів облдержадміністрацій. Я нещодавно звітував Віктору Януковичу, як наша область завершила 2010 рік. І поки ніяких підстав вірити пліткам про мене немає...Я звітував президенту, що Полтавська область посідає п'яте місце щодо наповнення державного бюджету. Також ми ставимо у пріоритет інвестиції в сільське господарство (тваринництво) і ЖКГ. Президент підтримав такий курс», - зазначив губернатор.

Нагадаємо, що після появи чуток про відставку голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка той публічно пообіцяв Януковичу на виборах 2015 року 70% голосів виборців області.


За матеріалами УНІАН