UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гриценко заявив, що більше не балотуватиметься в президенти

Зараз команда політика розпочинає підготовку до парламентських виборів.

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про те, що більше не балотуватиметься у президенти України. Про це політик розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

"Більше я на президентські вибори не піду. Це точно", – повідомив Гриценко. За словами лідера "Громадянської позиції", наразі його команда розпочинає підготовку до виборів у Верховну Раду, які відбудуться наприкінці жовтня.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія вже обробила 100% електронних протоколів із результатами першого туру виборів. Анатолій Гриценко набрав 6,91% голосів виборців (понад 1,3 млн), посівши п'яте місце. Політик також балотувався на посаду голови держави у 2010 та 2014 роках.

Згідно з результатами підрахунку ЦВК, лідером першого туру став шоумен Володимир Зеленський, за якого проголосували майже 6 млн громадян. За чинного президента Петра Порошенка віддали свої голоси понад 3 млн українців. Згідно з даними, Зеленський отримав 30,24% голосів, Порошенко - 15,95%.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Докладніше про перші уроки виборів читайте у статті Романа Якеля "Програш влади" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".