UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гриценко закликав австрійську владу заарештувати Азарова

Позафракційний депутат вважає, що рахунки Азарова та його рідних має бути заблоковано. Гриценко закликав європейців виконувати свої закони щодо боротьби з корупцією.

Депутат Анатолій Гриценко під час візиту до Австрії закликав владу країни заарештувати екс-прем'єра України Миколу Азарова. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. "Через європейську пресу закликав австрійські власті - негайно заарештувати Азарова, який із родиною втік до Австрії й вирішив там пересидіти Майдан", - написав Гриценко.

Він заявив, що "навів незаперечні докази, чому і за що Азарова повинні посадити в Австрії під домашній арешт, а його (та його родини) фірми і рахунки в австрійських банках - мають бути негайно заблоковані".

Він закликав європейців дотримуватися європейських цінностей. "Не треба нам допомагати - виконуйте свої власні закони, по боротьбі з корупцією та відмиванням брудних грошей!" - закликав Гриценко.

Як відомо, після звільнення з посади голови уряду Микола Азаров виїхав до Відня.

Нагадаємо, 17 січня, народний депутат ("Батьківщина") Анатолій Гриценко написав заяву про складення депутатських повноважень через незгоду з подіями у Верховній Раді 16 січня і зареєстрував її в апараті парламенту.

4 лютого голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному заїданні офіційно оголосив про вихід народних депутатів України Романа Забзалюка і Анатолія Гриценка зі складу фракції "Батьківщина". !zn

Читайте також:

Рибак заявив про вихід Гриценка і Забзалюка з фракції "Батьківщина" та вступ до неї Даценка

Гриценко порадив Януковичу подбати про власну безпеку

Анатолій Гриценко запропонував план захисту людей від бандитів