UA / RU
Підтримати ZN.ua

ГПУ вісім годин допитувала Наливайченка у справі Корбана

Про візит екс-глави СБУ до Генпрокуратури повідомив близький до Наливайченка депутат.

У вівторок, 22 грудня, колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко близько восьми годин провів у Генпрокуратурі, де його допитували в рамках розслідування кримінального провадження проти лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана. Про це повідомив народний депутат, член фракції "Блоку Петра Порошенко" у Верховній Раді Єгор Фірсов на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні Валентин Наливайченко близько восьми годин провів у ГПУ, куди його викликали для надання свідчень у справі Геннадія Корбана. Як видно, цим питанням у ГПУ дійсно займаються дуже сумлінно. У той же час, новин про допитах Єфремова, Вілкула, Добкіна, Бондаренко або Кернеса як не було, так і немає", − написав Фірсов пізно увечері у вівторок.

Читайте також: Корбан заявив, що Савченко хоче взяти його на поруки

Нагадаємо, 31 жовтня правоохоронці затримали Корбана в рамках спецоперації з ліквідації Організованого злочинного угруповання у Дніпропетровську. Йому було оголошено підозру у вчиненні декількох злочинів, зокрема, викраденні людини та розкраданні коштів. В ніч на 6 листопада Печерський районний суд Києва прийняв рішення про запобіжний захід для Корбана у вигляді домашнього арешту.

23 березня голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинуватив посадових осіб Дніпропетровської облдержадміністрації у підтримці озброєних злочинних угруповань.