UA / RU
Підтримати ZN.ua

Голова Київської ОДА Шандра подав у відставку

За його словами, Київська область на даний момент зайняла 3-є місце за соціально-економічними показниками.

Голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра написав заяву про звільнення за власним бажанням.

"Вчора написав заяву про звільнення за власним бажанням. На посаду керівника Київської області я прийшов 3 березня 2014 року у важкий час для всієї країни. Якщо дуже коротко підвести підсумки роботи, то станом на сьогодні Київщина посіла третє місце в Україні за соціально-економічними показниками. У місцеві бюджети в порівнянні з 2014 роком в 2015 році надійшло більше на 1 млрд 650 млн грн і немає ніякої заборгованості по зарплаті у "бюджетників". А також відсутня заборгованість бюджетних установ за енергоносії, чого вже не було багато років", - написав Шандра на своїй сторінці в Facebook.

Раніше журналісти оприлюднили фотографії та відеозапис палацу в Лісниках, який належить батькові Володимира Шандри. Величезний особняк в 1,5 гектара записаний на батька Шандри, в цьому в сюжеті "Наших грошей" зізнався сам губернатор. Він навіть додав, що допомагав батькові в зведенні замку фінансово.

Варто відзначити, що Шандра задекларував 1 млн 53 тисячі 830 гривень доходів в 2014 році. Згідно з його декларацією, з цієї суми зарплата Шандри склала 82 тисячі 472 гривні, дохід від авторського права – 226 тисяч 382 гривні, дивіденди 6 тисяч 352 гривні і інші доходи - 738 тисяч 624 гривні.