UA / RU
Підтримати ZN.ua

Голова Донецької ОДА Шишацький вимагає звільнити керівника Держказначейства в області

Призначений Януковичем Донецький губернатор вирішив після торішнього попередження, що керівник облуправління Держказначейства повинен залишити своє "високе крісло", оскільки не зміг "працювати на загальний результат" і "компрометував репутацію регіону".

Голова Донецької обласної державної адміністрації (ОДА) Андрій Шишацький буде ініціювати перед Держказначейством питання про звільнення керівника обласного управління Віталія Ключки.

Таке рішення було прийнято під час колегії облдержадміністрації, у четвер, 29 серпня.

"Ще рік тому я попереджав, що ті, хто не зможуть працювати у команді на загальний результат, і тим самим будуть компрометувати репутацію регіону, залишать свої "високі крісла". Шкода, що до цього попередження, деякі керівники поставилися несерйозно. Очевидно, розраховували на свій солідний стаж або чиюсь підтримку. Прорахувалися!",- сказав Шишацький.

Нагадаємо, що неодноразово на Держказначейство у Донецькій області нарікали й інші місцеві чиновники. Наприклад, у грудні 2012 року мер Донецька Олександр Лук'янченко з депутатами-земляками вирушив до Києва "вибивати" гроші з Держказначейства. !zn

Читайте також:

Мер Донецька з депутатами-земляками відправився "вибивати" гроші з Держказначейства

Місцеві бюджети страждають через дефіцит Пенсійного фонду, - Уманський

Казначейство заявило, що ні в чому не винне, а місцева влада сама заборгувала бюджету 12 мільярдів