UA / RU
Підтримати ZN.ua

Глава компанії Ахметова подякував силовикам за визволення Маріуполя

Ситуація починає змінюватися в кращу сторону. Україна показала, що ніхто не має права безкарно розгулювати зі зброєю по місту, грабувати і залякувати місцевих жителів.

Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков висловив сподівання, що звільнення Маріуполя від незаконних збройних формувань стане прикладом для інших міст Донбасу.

"Сьогодні в Маріуполь повернувся світ. В місті більше немає людей зі зброєю, крім тих, хто має право його носити - співробітників міліції. Я хотів би висловити подяку силовикам за те, що ніхто з мирних жителів не постраждав. Окреме спасибі я б хотів сказати мешканцям міста за підтримку і розуміння", - йдеться в заяві Риженкова

Він також повідомив, що "Група Метінвест доклала максимальну кількість зусиль, щоб у неспокійний час у місті зберігалася стабільність. Ми організували народні дружини, які разом з міліціонерами патрулювали Маріуполь, запобігаючи злочину. Сьогодні ми готові зробити все від нас залежне для того, щоб життя міста повернулася у звичне русло. Для того щоб працювали державні установи, правоохоронні органи, бізнес. Вся інфраструктура повинна бути відновлена в найкоротші терміни, і ми готові допомогти місту у цьому".

"Я переконаний, що сьогоднішні події в Маріуполі - знакові для Південного Сходу України. Ситуація починає змінюватися в кращу сторону. Україна показала, що ніхто не має права безкарно розгулювати з зброєю по місту, грабувати і залякувати місцевих жителів. Я вважаю, що Маріуполь буде прикладом для всіх інших міст Донбасу. На Південно-Сході України повинен бути відновлений мир", - зазначив Риженков.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 13 червня, в результаті дій українських силових структур і міліції місто Маріуполь був звільнений від незаконних збройних формувань. !zn

Читайте також:

Порошенко доручив Таруті перенести роботу Донецької ОДА в Маріуполь

У ході АТО в Маріуполі зловили двох кримінальних авторитетів

Директора меткомбінатів Ахметова викликали терористів ДНР на публічні дебати