UA / RU
Підтримати ZN.ua

Екс-голова "Укрспирту" Лабутін оголошений в розшук

У розшук також оголошений головний бухгалтер підприємства.

Екс-голову "Укрспирту" Михайла Лабутіна оголосили в розшук за підозрою в злочинах, пов'язаних із несплатою податків та розкраданням державних коштів.

"За фактом вчинення тяжких злочинів, пов'язаних з ухиленням від сплати податків та розкраданням державних коштів, службовими особами ДП "Укрспирт", у грудні 2014 року директора підприємства Лабутіна М.Ю. та головного бухгалтера Безродного С.В. оголошено в розшук", - повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

У разі встановлення їх місця знаходження, просимо повідомити про це в органи податкової міліції, наголошується в заяві фіскальної служби.

Читайте також: В МВС помітили зникнення Портнова 15 січня і оголосили в розшук

19 грудня у фіскальній службі повідомили, що Лабутін був викрадений з лікарні, і що за фактом викрадення вже нібито порушено кримінальну справу.

Пізніше з'ясувалося, що зниклого голову "Укрспирту" взяв під захист батальйон "Айдар", щоб захистити нібито "від свавілля Генеральної прокуратури та Державної фіскальної служби".

У той же час в "Айдарі" тоді заявили, що готові допомогти у слідчих діях, і в разі встановлення вини директора "Укрспирту" Михайла Лабутіна, передадуть його правоохоронним органам для встановлення правосуддя.

Кабмін звільнив керівництво "Укрспирту" 17 грудня.