UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Дурість. Я просто здав тест" — Рєзніков заявив, що чекає на результати по коронавірусу

Інформація про спалах на Банковій з'явилася після поверненя української делегації з Франції.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Рєзніков одразу після свого приїзду з Франції добровільно здав тест на коронавірус COVID-19, а зараз лише чекає на його результати. Про це він розповів виданню "Новое время".

"Дурість. Я просто здав тест добровільно після відрядження. Чекаю на офіційний результат", - відповів він, коментуючи повідомлення про те, що він та інші члени української делегації заразилися коронавірусом.

Відомо, що інформація про спалах на Банковій з'явилася після повернення української делегації, яка була на переговорах в Парижі. До її складу, окрім самого Рєзнікова, увійшли міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, керівник Офісу президента Андрій Єрмак та інші офіційні особи.

Читайте також: Зеленський переходить на особливий режим роботи через коронавірус у дружини: подробиці

Нагадаємо, вчора дружина президента Володимира Зеленського повідомила про те, що у неї виявили коронавірус.

За словами Олени Зеленської, почуває вона себе добре, перебуває на амбулаторному лікуванні. Перша леді повідомила, що вона ізольована від інших членів сім'ї, щоб не наражати їх на небезпеку. Вона також додала, що тестування на коронавірус пройшли її чоловік і діти. У них результат негативний.