UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дуда та Кулеба у Варшаві обговорили війну в Україні

Сторони також обговорили стан оборони України від російської агресії.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба прибув до Варшави та обговорив з президентом Польщі Анджеєм Дудою війну в Україні, оборону та підтримку з боку Польщі.

"У розвиток свого активного діалогу з президентом України Володимиром Зеленським президент Польщі Анджей Дуда прийняв мене сьогодні у Варшаві. Ми високо цінуємо рішучу підтримку Польщею України та гостинність щодо українців. Вільна та сильна Україна – це вільна та сильна Польща та Європа", - зазначив Кулеба в Twitter.

Канцелярія президента Польщі зазначила, що розмова глави МЗС України та президента Польщі стосувалася стану оборони України.

"Розмова президента Анджея Дуди з головою української дипломатії Дмитром Кулебою стосувалася ситуації в Україні, стану оборони України від російської агресії та підтримки, яку Польща надає своєму східному сусідові", -йдеться в повідомленні.

Читайте також: Польща планує до кінця року відмовитись від російської нафти — прем'єр-міністр

Посольство України веде перемовини з з урядом Польщі щодо повного закриття кордону з Білоруссю. Про це посол України у Польщі Андрій Дещиця розповів в ефірі телемарафону.