UA / RU
Підтримати ZN.ua

Добкін відклав паломництво до Єрусалиму в очікуванні подання Генпрокуратури

ГПУ хоче зняти недоторканність ще з одного депутата. Різні джерела вказують на Добкіна.

Народний депутат від фракції "Опозиційні блок" Михайло Добкін прокоментував інформацію ЗМІ про можливе зняття з нього імунітету.

"Я нещодавно спрогнозував у Фейсбуці, що після подань Генеральної прокуратури стосовно провладних депутатів буде ще одне на адресу представників опозиції. Як я розумію, мета - дотримати баланс. Все так і вийшло, але з відстрочкою через "наїзди" на Ігоря Гужву", - цитує Добкіна прес-служба партії "Оппоблок".

Колишній регіонал також заявив, що знає, як в ГПУ "терміново шукали підходящі кандидатури". "Як все сталося, у мене задокументовано. Я поділюся цими даними, коли Генпрокуратура офіційно озвучить свої плани з поданням і передасть документи у Верховну Раду", - сказав Добкін.

"Я нікуди не збираюся тікати і навіть скасував заплановану паломницьку поїздку до Єрусалиму. Поїду, коли розвалиться ця мерзенна справа проти мене", - додав Добкін.

28 червня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що внесе в Раду подання ще на одного депутата. Ряд ЗМІ повідомили, що наступним народним депутатом, щодо якого готується подання на зняття депутатської недоторканності, може стати представник фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін.