UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дещиця підтвердив участь у чотиристоронньої зустрічі по Україні в Женеві

Міністр візьме участь у зустрічі з керівниками зовнішньополітичних відомства США, ЄС та Росії з метою обговорення шляхів подолання ситуації, яка склалася в результаті військової агресії з боку РФ по відношенню до України.

В.о. глави МЗС України Андрій Дещиця візьме участь у зустрічі керівників зовнішньополітичних відомства США, ЄС та Росії щодо обговорення кризи в Україні в Женеві в четвер, 17 квітня.

"Міністр візьме участь у зустрічі з керівниками зовнішньополітичних відомства США, ЄС та Росії з метою обговорення шляхів подолання ситуації, яка склалася в результаті військової агресії з боку РФ по відношенню до України", - повідомив департамент інформаційної політики МЗС України.

Раніше Держдепартамент США повідомив, що чотиристороння зустріч по Україні за участю представників цієї країни, а також Росії, США і Євросоюзу відбудеться 17 квітня в Женеві. США на зустрічі представлятиме держсекретар Джон Керрі, з боку ЄС буде виступати верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон.

Очікується, що Росію представлятиме глава МЗС Сергій Лавров. !zn

Читайте також:

Лавров натякнув, що Росія не може погодитися на участь у чотиристоронньої зустрічі по Україні

Ештон підтвердила свою участь в чотиристоронньої зустрічі по Україні в Женеві 17 квітня

У Вашингтоні зізналися, що не багато чого чекають від майбутніх чотиристоронніх переговорів по Україні

Дещиця, Керрі, Ештон і Лавров зустрінуться в найближчі дні