UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутат Шуфрич залишив територію України

Поїхав "до трьох малолітніх дітей в Угорщину".

Народний депутат від проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич залишив територію України. Про це повідомив голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук під час пресконференції, пише Молодий буковинець.

За його інформацією, Шуфрич перетнув українсько-румунський кордон через КПП "Порубне" Чернівецької області. Інших подробиць Осачук на розповів.

UPD: Виїзд депутата з України підтвердило джерело з колишньої фракції ОПЗЖ, пише "Бабель".

За його словами, Шуфрич поїхав "до трьох малолітніх дітей в Угорщину". Джерело уточнило: "В рамках чинного законодавства. Повернеться до наступного пленарного засідання Ради".

Очільник Чернівецької обласної військової адміністрації додав також, що низка місцевих депутатів ОПЗЖ переховуються від мобілізації.

Нагадаємо, раніше в Верховній Раді України офіційно ліквідували фракцію ОПЗЖ, співголовами якої є Віктор Медведчук та Юрій Бойко.

Перший заступник голови парламенту Олександр Корнієнко вважає, що заборона політичної партії, зокрема за проросійську діяльність, має призводити до втрати мандатів усіх народних депутатів від цієї партії