UA / RU
Підтримати ZN.ua

ДБР заперечило отримання справ проти Януковича

Мова йде про провадження щодо "Межигір'я" та Сухолуччя.

Державне бюро розслідувань заперечує факт передачі йому проваджень, які стосуються колишнього президента Віктора Януковича, зокрема епізодів про заволодіння Януковичем резиденцією "Межигір'я", а також справи про заволодіння ним же мисливськими угіддями в Сухолуччі.

"Сьогодні низка засобів масової інформації, з посиланням на джерело у САП, повідомили про те, що Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура передали до Державного бюро розслідувань близько 50 кримінальних справ стосовно екс-президента-втікача Віктора Януковича. … Дана інформація не відповідає дійсності. Вказані кримінальні провадження до Державного бюро розслідувань не передавались", - завили у прес-службі ДБР, вказавши саме провадження щодо екс-президента.

Вранці видання "Українські новини" повідомило, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро передали в Державне бюро розслідувань приблизно 50 справ, у тому числі щодо колишнього президента Віктора Януковича.