UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЦВК визнала, що не може провести вибори в Криму

Комісія своєю постановою визнала неможливість утворення окружних виборчих комісій з виборів президента територіальних виборчих округів № 1 - 10 , 224, 225 на позачергових виборах президента України 25 травня.

Центральная виборча комісія України визнала неможливість утворення окружних виборчих комісій з виборів президента в територіальних виборчих округах в Криму і Севастополі.

"На виконання вимог виборчого закону членом комісії - куратором відповідних регіонів України здійснено заходи, спрямовані на забезпечення внесення Голові Центральної виборчої комісії пропозицій щодо кандидатур до складу зазначених виборчих комісій. Зокрема, член Комісії звернувся до Голови Верховної Ради Автономної Республіки Крим, голови Севастопольської міської ради з проханням до 14 годин 12 квітня 2014 надати пропозиції щодо кандидатур до складу ОВК, які будуть організовувати підготовку і проведення позачергових виборів Президента України у територіальних виборчих округах № 1 - 10, 224, 225. Однак відповідної інформації від вказаних суб'єктів не послідувало", - йдеться в повідомленні ЦВК у неділю.

Зазначені обставини унеможливили освіта Центральною виборчою комісією окружних виборчих комісій на території Криму.

"Отже, комісія своєю постановою визнала неможливість утворення окружних виборчих комісій з виборів президента України територіальних виборчих округів № 1 - 10 , 224, 225 на позачергових виборах президента України 25 травня 2014", - зазначили в ЦВК. !zn

Читайте також:

Євросоюз виділив 5 млн. євро на спостереження за виборами в Україні

За президентський пост в Україні будуть боротися 23 кандидати

Центрвиборчком відмовив Дарту Олексійовичу Вейдеру в реєстрації

СБУ зловила двох російських шпигунів, які планували викрасти кандидата в президенти