UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЦВК перед виборами замінила трьох членів Маріупольського міськвиборчкому

Відповідне рішення прийнято на засіданні комісії в суботу, 28 листопада.

Центральна виборча комісія змінила трьох членів Маріупольської міської виборчої комісії.

За інформацією прес-служби ЦВК, на засіданні комісії в суботу, 28 листопада, було достроково припинено повноваження трьох членів Маріупольського міськвиборчкому і призначено інших членів цієї комісії на підставі запитів місцевих партійних організацій.

Рішенням ЦВК припинені повноваження члена Маріупольського міськвиборчкому Дениса Гаврилова ("Батьківщина"), Єлизавети Іщенко ("Самопоміч") і заступника голови комісії Ігоря Кучеренко ("Партія простих людей Сергія Капліна").

Читайте також: Вибори в Маріуполі і Красноармійську пройдуть під пильним контролем поліції


На їхні місця призначено членами комісії Вадима Агеєва ("Батьківщина"), Ірину Журавльову ("Самопоміч") і заступника голови комісії Богдана Набережних ("Партія простих людей Сергія Капліна").

Раніше глава ГУ Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що проросійські бойовики Донбасу планують здійснити теракти в Маріуполі в день виборів.

29 листопада в Маріуполі і Красноармійську відбудуться місцеві вибори.

25 листопада повідомлялося, що виборчі дільниці у Маріуполі охоронятимуть понад 500 поліцейських.

25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори. Однак, через відмову територіальної виборчої комісії Маріуполя взяти бюлетені, надруковані "Приазовським робочим", вибори в місті не стартували. Рішення не брати бюлетені було прийнято через порвані бюлетені.