UA / RU
Підтримати ZN.ua

Чотири дніпропетровських депутати вийшли з фракції Порошенка

Через конфлікт Коломойського та Порошенко депутати мають намір створити окрему депутатську групу в парламенті.

З фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді вийшли депутати Андрій Денисенко, Віталій Купрій, Валентин Дідич і Олександр Дубінін.

На прес-конференції в Дніпропетровську Денисенко заявив, що вихід парламентаріїв пов'язаний з тим, що йде дискредитація керівництва Дніпропетровської області.

"Хтось хоче посварити Порошенка з Коломойським. Я вірю в те, що президент розбереться, візьме під особистий контроль і дасть оцінку всієї ситуації, яка зараз відбувається", - заявив у свою чергу Дубінін.

За словами Дидича, йде "цілеспрямована дискредитація адміністрації області".

У свою чергу Купрій заявив, що виходить із фракції БПП, пояснивши це незгодою з політикою президента країни.

"При таких обставинах, я змушений вийти з фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді. Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, долучитися до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом буде впроваджувати в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Раніше на сайті Національної гвардії з'явилося повідомлення про те, що два батальйони направляються в Дніпропетровськ. Пізніше ця інформація була знята з сайту.

23 березня голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинуватив посадових осібДніпропетровської облдержадміністрації в підтримці озброєних злочинних угруповань.

23 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав усім приватним охоронним структурам 24 години на роззброєння.