UA / RU
Підтримати ZN.ua

Через затримку рейсу "Аеросвіту" народний депутат не потрапив на засідання Ради

Бютівець Андрій Шевченко опинився серед 220 пасажирів, що застрягли в Таїланді.

Народний депутат України від "Батьківщини" Андрій Шевченко не може потрапити на засідання Верховної Ради 10 січня, оскільки виявився серед пасажирів, що застрягли в Бангкоку через перенесення рейсу "Аеросвіту".

"Я серед пасажирів, яких "Аеросвіт" залишив у Бангкоку. Нас - за даними "Аеросвіту" - близько 220 людей", - повідомив Шевченко "Українській правді".

За його словами, рейс 171/172, який повинен був вилетіти о 6 годині ранку за місцевим часом, відкладений на невизначений час.

З неофіційних джерел - рейс відкладено мінімум на 12 годин, реалістично - щонайменше на добу", - сказав Шевченко.

Він повідомив, що пасажирів розселили по готелях, ніякої інформації їм не надається. Представників "Аеросвіту" немає, від консульства або посольства поки що також немає новин.

"Через цю історію я пропускаю сьогодні Раду", - додав депутат.

Нагадаємо, низку авіарейсів компанії було скасовано по всьому світу після того, як стало відомо, що 29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області виніс визначення про початок провадження у справі про банкрутство "Аеросвіту".

Пізніше у компанії пояснили, що таким чином вони хочуть почати процедуру санації.

За даними аеропорту "Бориспіль", 9 січня були відкладені вильоти літаків "Аеросвіту" з Києва до Сімферополя, Варшави, Мінська, Афін, Єревана, Баку, Бухареста, Донецька, Тель-авіва, Одеси, Хошиміна.

Скасовано приліт літаків до Києва з Праги, Сімферополя, Мінська, Варшави, Бухареста, Донецька, Афін, Одеси, Єревана, Баку, Тель-авіва. !zn

Читайте також:

МЗС закликав українців подумати перед покупкою квитків на рейси "Аеросвіту"

Азаров вирішив розібратися з "Аеросвітом"

В аеропорту Тель-авіва застрягли кілька десятків пасажирів "Аеросвіту"