UA / RU
Підтримати ZN.ua

Чечетов пообіцяв захистити право Кличка на участь у виборах президента

Чечетов від імені Партії регіонів заявив, що його політсила не дозволить звузити конкуренцію на виборах і вивести найбільш рейтингового кандидата від опозиції на президентських перегонів.

Партія регіонів має намір захистити право лідера партії "УДАР", народного депутата Віталія Кличка на участь у виборах президента України в 2015 році. Про це заявив народний депутат від фракції ПР Михайло Чечетов у програмі "Про головне" на телеканалі ТВі.

"Партія регіонів не дозволить звузити конкуренцію на виборах і вивести найбільш рейтингового кандидата від опозиції на президентських перегонах. Ми Віталія Кличка захистимо", - заявив Чечетов.

Також він додав: "Я офіційно заявляю: легенда українського боксу Віталій Кличко буде захищений, він повернеться у президентську кампанію".

Як повідомлялося, в прийнятому в четвер законі про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків, було підтримано поправку, згідно з якою "у разі якщо особа має право постійного проживання на території іноземної держави, вона (особа) вважається такою, що не проживає в Україні". В "УДАРі" прийняття даного закону назвали провокацією проти лідера фракції Кличка.

Водночас, після прийняття закону сам Кличко заявив про намір балотуватися в президенти України на чергових виборах 2015 року.

В даний час закон переданий на підпис президенту. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко заявив, що буде балотуватися у президенти

Зміни в Податковому кодексі не завадять Кличко балотуватися у президенти, - ЦВК

США попередили Київ, зняття Кличка з виборів "кидає тінь" на українську демократію

Яценюк відреагував на президентські амбіції Кличка: Він має право робити будь-які заяви