UA / RU
Підтримати ZN.ua

Центрвиборчком зареєстрував вже 29 кандидатів на довиборах до Ради

Висунення кандидатів у народні депутати на довиборах до парламенту у п'яти округах, які відбудуться 15 грудня, завершується 14 листопада.

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 10 кандидатів у народні депутати на повторних виборах до Верховної Ради у п'яти округах.

ЦВК на засіданні у вівторок, 22 жовтня зареєструвала двох кандидатів у народні депутати у 94-му окрузі (Обухів, Київська область): Валерія Ткаченка, висунутого Комуністичною партією України, і Сергія Осипенка - від партії "Союз анархістів України".

У 132-му окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) зареєстровано кандидатом Анатолія Романюка, висунутого КПУ; в 194-му окрузі (Черкаси) - Віктора Драгунова від КПУ, самовисуванців Володимира Єременка і В'ячеслава Черепаня; в 197-му окрузі (Канів, Черкаська область) - Віктора Роєнка від КПУ.

У 223-му окрузі (Шевченківський район, Київ) зареєстровано кандидатом голову ради громадської організації "Об'єднання Батьківщина" Анатолія Артемчука, який балотується шляхом самовисування. Також в цьому окрузі зареєстровано Михайла Вулаха, висунутого партією "Молодь до влади!", і самовисуванця Олександра Костельнюка.

Раніше ЦВК зареєструвала 19 кандидатів у народні депутати. Станом на ранок вівторка до ЦВК надійшли документи для реєстрації 38 кандидатів. !zn

Читайте також:

Кармазін буде балотуватися у депутати в окрузі опозиціонера Романюка

Центрвиборчком зареєстрував перших 19 кандидатів на довиборах до Ради

УНА-УНСО відмовилася йти на вибори через борги

У КВУ впевнені, що довибори до Ради у п'яти округах будуть складними і для влади, і для опозиції