UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бутусов: Татаров переховується, щоб не отримати підозру від НАБУ

Чиновника не виявилося ні на роботі, ні вдома. 

Заступник глави Офісу президента Олег Татаров зник, щоб уникнути вручення підозри НАБУ, яку йому сьогодні підписав в.о. глави САП Максим Грищук. Про це на своїй сторінці в Фейсбув повідомив журналіст Юрій Бутусов. 

"Сьогодні в.о. глави САП Максим Грищук підписав підозру Татарову, детективи НАБУ приїхали в ОП за місцем його роботи, проте з'ясувалося, що Татаров сьогодні на роботу не з'явився", - пише Бутусов. 

Також Татарова не знайшли у нього вдома, тому підозру залишили за місцем його роботи - в Офісі президента. 

Бутусов додав, що в самому ОП зникнення чиновника ніяк не коментують. 

"Таке відчуття, що у Татарова імунітет, і ні президент Зеленський, і ні глава ОП Єрмак за своїх підлеглих взагалі не хочуть нести ніякої відповідальності", - прокоментував журналіст. 

Заместитель главы Офиса президента Олег Татаров скрылся, чтобы избежать вручения подозрения НАБУ. Сегодня и.о. Главы...

Опубликовано Юрием Бутусовым Пятница, 18 декабря 2020 г.

Читайте також: Татаров був науковим керівником експерта - підозрюваного у справі «Укрбуду» - Bihus.Info

Сьогодні виконуючий обов'язки глави Спеціальної антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову. 

Нагадаємо, 1 грудня журналіст Юрій Бутусов повідомив про те, що колишній народний депутат і керівник “Укрбуду” Максим Микитась дав викривальні показання на заступника голови Офісу президента Олега Татарова у справі про махінацій з квартирами для Нацгвардії.

Також журналіст написав, що НАБУ підготувало підозру Татарову, проте суддя Вищого антикорупційного суду Мойсак нібито заблокував вручення повідомлення про підозру. Зі свого боку, у ВАКС заявили про те, що Вищий антикорупційний суд не отримував клопотання про надання дозволу на затримання Татарова.

Хто, як і навіщо руйнує антикорупційну систему України? Чому центральна влада і президент Зеленський зберігають гробове мовчання? Яку роль в розхитуванні основ держави відіграють українські олігархи і Москва? Які пласти топ-корупції можуть бути розкриті справами по ОАСК і екснардепу Микитасю? Навіщо ОПУ покриває Олега Татарова? Скільки треба ще часу, щоб розібратися з плівками Лероса і «понятійками» Кличка? Чи є у НАБУ реальні претензії до експрем'єра Гройсмана?

Ці теми були підняті в першій частині інтерв'ю з директором НАБУ Артемом Ситником. Але головне - ви отримаєте не клаптик, а комплексне бачення ветерана антикорупційного післямайданного фронту про те, хто, як і навіщо руйнує антикорупційну систему.