UA / RU
Підтримати ZN.ua

Більшість киян незадоволені станом справ у столиці і діяльністю Попова

Згідно з результатами опитування, 61% киян вважають, що справи в столиці "йдуть у неправильному напрямку", у тому числі 34% повністю в цьому переконані.

Більшість жителів української столиці незадоволені станом справ у місті та діяльністю глави Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександра Попова, свідчать дані соцопитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Згідно з результатами опитування, 61% киян вважають, що справи у столиці "йдуть у неправильному напрямку", у тому числі 34% повністю в цьому переконані.

56% опитаних жителів Києва не задоволені діяльністю голови КМДА, у тому числі 32% респондентів повністю задоволені.

Окрім того, 69% киян негативно ставляться до того, що вибори мера столиці і депутатів Київради досі не призначено. 63% опитаних вважають, що ці вибори повинні були відбутися на початку літа. Лише 13% респондентів висловили думку, що вибори у Києві повинні проводитися одночасно з місцевими виборами 2015 року.

Також 60% опитаних переконані у необхідності відновлення виборів до райрад Києва.

Думки щодо справедливості проведення виборів міського голови Києва окремо від виборів депутатів Київради розділилися: 40% респондентів вважають несправедливим проведення виборів мера без виборів депутатів Київради, 38% - навпаки, вважають це справедливим.

Опитування проводилося з 17 травня по 5 червня 2013 року. Всього було опитано 1011 жителів Києва, похибка вибірки не перевищує 3,2%. !zn

Читайте також:

Євросоюз чекає дати виборів у Києві і у п'яти проблемних округах

Після скасування виборів у Києві Попов заговорив про підвищення цін на проїзд

Опозиція у Київраді подала на обнулення списків, але на засідання прийде

У Партії регіонів визнали, що вибори мера Києва мають бути позачерговими