UA / RU
Підтримати ZN.ua

Балога рекомендував опозиції виробити план Майдану, щоб не довелося емігрувати

не Можна допускати втрати темпу Майдану, упевнений Балога. Інакше еміграція здасться рожевою мрією для лідерів опозиції і для половини країни.

Зараз влада робить все, щоб маргіналізувати Майдан, перевести його у формат карнавалу, своєрідної розваги для російських журналістів і картинки для Заходу, що в Україні все таки є демократія. Про це заявив народний депутат Віктор Балога, повідомляє прес-служба партії "Єдиний центр".

Балога переконаний, що останні два дні ще раз підтвердили - парламент не буде майданчиком для пошуку компромісів, як і, так звані, круглі столи. План "Б" у опозиції також відсутня.

"А це означає, що не можна допускати втрати темпу. Люди не повинні сумніватися в питанні - їхати їм до Києва, чи ні. У неділю знову має зібратися Народне віче і до того часу потрібен чіткий план на місяць. Все, що було до цього, слід розцінювати лише як перший етап", - заявив депутат.

Балога сказав, щоб це повинні зрозуміти три опозиційні лідери, які взяли на себе роль провідників Майдану.

"Хлопці, зрозумійте нарешті, якщо далі так піде, то 2015 року не буде. Ваші шанси на президентство тануть на очах - вони будуть розбиті міліцейськими кийками та 200-гривневими купюрами. Мова йде про порятунок країни, в якій ми живемо. Якщо зараз не дожмемо, то вже через рік еміграція буде рожевою мрією не тільки для вас, але і для половини українців", - заявив Балога. !zn

Читайте також:

Прокуратура почала полювання на відьом у місцевих владах

Бійців "Беркута" нагородили на Банковій

Президент ЄС ван Ромпей впевнений у європейському майбутньому України

Гриценко побоюється, що амністія учасників протестів дозволить не карати "Беркут" за розгін Євромайдана