UA / RU
Підтримати ZN.ua

Байден під час зустрічі з Путіним був на боці України - Кулеба

За словами міністра, зустріч глав США і РФ не змінила нічого в стосунках між країнами.

Президент США Джо Байден під час зустрічі з президентом РФ Владіміром Путіним був на боці України. Так оцінив розмову президентів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі шоу "Право на владу".

На думку глави українського МЗС, Байден чітко заявив Путіну, що буде стояти на захисті територіальної цілісності і суверенітету України.

"Я дозволю собі не погодитися з вашим заголовком "між Байденом і Путіним". Якщо там мається на увазі "Україна між Байденом і Путіним", то не такою була атмосфера і зміст зустрічі між ними. Президент Байден був однозначно на стороні України. Ми не були між ними", - сказав Кулеба.

Він додав, що зустріч глав США і РФ не змінила нічого в стосунках між країнами.

Читайте також: Путін прокоментував переговори з Байденом: "Ми змогли зрозуміти один одного"

Нагадаємо, 16 червня пройшла зустріч президента РФ Владіміра Путіна і президента США Джо Байдена. Останній по її підсумком заявив, що виступає за територіальну цілісність України.

Американський президент також повідомив, що в ході зустрічі обговорювалися Мінські домовленості, відносини з Росією та справа Навального. Байден додав, що результативність переговорів з Путіним буде ясна через шість місяців.

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд поінформувала міністра закордонних справ України Дмитра Кулеба про зміст і результати переговорів американської і російської сторін.