UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров вважає, що у втраті довіри до влади винні «політичні провокатори»

У падінні довіри до української влади винні «політичні провокатори», упевнений прем'єр Азаров.

Напередодні виборів значно збільшиться кількість політичних провокаторів, які спробують підірвати довіру до влади і політичну стабільність у країні. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час лекції «Як в Україні забезпечити сталий розвиток», яку він прочитав для студентів вищих навчальних закладів під час робочої поїздки до Закарпатської області.

«Політичних провокаторів зараз у країні, особливо напередодні виборів, буде дуже багато. І їхнє головне завдання - підірвати довіру до влади. А підірвана довіра до влади відразу ж підриває довіру до економічних та політичних кроків влади. Ошуканих людей набагато простіше направити на прийняття неправильних рішень», - цитує Азарова прес-служба Кабміну.

Нагадаємо, що рейтинг Партії регіонів, яку очолює Азаров, за півтора року впав у 3 рази. Якщо у квітні 2010 року за регіоналів готові були голосувати 39,1% (від усіх опитаних), то у грудні 2011 року - тільки 13,9%. Аналогічне падіння рейтингів відбулося і щодо президента Віктора Януковича.

При цьому прем'єр спрогнозував, що під час виборчої кампанії провокаторами будуть висуватися відверто популістські рішення, як це зараз відбувається у Росії, коли окремі кандидати обіцяють після приходу до влади золоті гори, зокрема удвічі збільшити розмір пенсії, зарплати чи стипендії, створити мільйони додаткових робочих місць.

«Я бачу, як зараз кандидати у президенти Росії з легкістю дають такі обіцянки і обманюють людей. І мені дуже приємно, що ви, студенти, прекрасно розумієте, що за рік-два такі обіцянки виконати неможливо», - підкреслив Азаров. !zn

Читайте також

Соціолог: Нинішня влада втрачає довіру людей швидше за «помаранчеву»

Українці довіряють судам ще менше, ніж міліції

Протестні настрої українців досягли максимуму за 20 років

Українці очікують збільшення фальсифікацій на парламентських виборах