UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров знову пообіцяв зробити кадрові висновки щодо міністрів

За словами прем'єр-міністра, уряду вдалося далеко не все із запланованого, а хто не впорався із завданнями - має відповідати.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров знову заявив про можливі кадрові перестановки в уряді.

"Я наголошую, що кожен міністр має конкретний перелік завдань на наступний рік. Забезпечення їхнього виконання вимагає від кожного члена уряду повної самовіддачі і дотримання принципів командної роботи. Вимоги до ефективності роботи міністрів будуть високими, а відповідальність за досягнення результату - персональною", - цитує прес-служба Кабміну виступ Азарова на відкритті засідання уряду в середу, 4 грудня.

За його словами, уряд має працювати без збоїв, як добре злагоджений механізм.

"Так, нам вдалося далеко не все із запланованого. Хто не впорався із завданнями, не отримав довіри суспільства, зробив помилки - повинен відповідати. Відповідати перед суспільством і перед законом. Кадрові висновки ми теж зробимо і внесемо їх на розгляд президентові України", - сказав прем'єр.

Варто зазначити, що про необхідність провести кадрові зміни в уряді Азаров заявляв і раніше. Так, у середині листопада прем'єр повідомив, що "настав час зробити жорсткі кадрові висновки щодо тих керівників, які несуть відповідальність за невиконання поставлених перед ними завдань". Тоді його критику було спрямовано на міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова та міністра промислової політики Михайла Короленка.

3 грудня, виступаючи у Верховній Раді перед голосуванням резолюції про недовіру уряду, Азаров ще раз пообіцяв кадрові перестановки. "Я одне можу гарантувати народним депутатам, що я зроблю жорсткі висновки з того, що сталося і в уряді буде проведено рішучі кадрові зміни", - сказав він. !zn

Читайте також:

Азаров заявив про контроль ситуації в країні і відсутність приводів для вуличних протестів

Верховна Рада не змогла відправити у відставку Кабмін Азарова

Азаров пообіцяв рішучі кадрові зміни в уряді