UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров погрожує звільнити міністрів, яких розкритикував Янукович, якщо вони не поліпшать свою роботу

За словами прем'єра, коли критика виходить на публічний рівень, це вже серйозне попередження, і якщо міністри не реагують і не покращують свою роботу, то їх звільняють.

Те, що нещодавно і президент, і прем'єр кілька разів публічно висловили незадоволення роботою деяких міністрів, означає, що ситуація дуже серйозна. І Якщо міністри не зроблять висновки, відбудеться їх звільнення.

Про це написав Азаров на своїй сторінці в facebook, спілкуючись з користувачами в п'ятницю, 15 листопада.

"Публічна критика міністрів - це дуже серйозний крок, який робиться керівництвом країни не дуже часто", - написав він.

За словами Азарова, те чи інше міністерство періодично піддається критиці на різних "закритих" нарадах, і це абсолютно нормально і природно" - оскільки це "нормальна практика управління, яка сприяє поліпшенню роботи, більш ефективному вирішенню завдань".

"Однак, коли критика виходить на публічний рівень, це вже серйозне попередження. Якщо це саме так і сприймається міністрами і після цього слід поліпшення роботи, тоді ця критика досягає мети, якщо ні, то відбувається те, про що ви говорите", - написав Азаров, відповідаючи на запитання користувача про те, навіщо критикувати міністрів, якщо немає результатів, і чи не краще їх тоді звільнити?

Як повідомляло ZN.UA, 12 листопада президент Віктор Янукович розкритикував "незадовільний менеджмент" керівників трьох міністерств - Ігоря Прасолова з Мінекономіки, Михайла Короленка з Мінпромполітики та Геннадія Темника з Мінжкг. Раніше їх також публічно розкритикував і Микола Азаров.

Згодом прем'єр заявив, що "настав час зробити жорсткі кадрові висновки" щодо тих керівників, які несуть відповідальність за невиконання поставлених перед ними завдань. !zn

Читайте також:

Азаров заговорив про кадрові зміни в Кабміні після критики міністрів Януковичем

Янукович дуже незадоволений роботою Мінекономіки, Мінпромполітики та Мінжкг

Азаров відчитав міністрів Прасолова і Короленка: Ви керуєте або тільки спостерігаєте?