UA / RU
Підтримати ZN.ua

Асоціація з ЄС стимулюватиме більш глибокі реформи в Україні, - експерт

Якщо Україна прийме європейські правила, рівень життя людей буде наближатися до європейських стандартів життя "золотого мільярда", - впевнений політолог.

Уряд на своєму рівні зробив все можливе для підготовки імплементації угоди про асоціацію Україна-ЄС - сказав в ефірі телеканалу БТБ Максим Розумний, доктор політичних наук, коментуючи розроблений план заходів, пов'язаний із підписанням асоціації.

Експерт зазначив, що і після підписання асоціації на Україну чекають серйозні перетворення і реформи, які будуть більш глибинними, ніж без асоціації.

"Це (підготовка плану заходів - ред.), свідчить про те, що в уряді працюють люди сумлінні, вони читають Угоду про асоціацію і розуміють, що вона передбачає. Вона передбачає дуже серйозні кардинальні реформи. У нас кваліфіковані чиновники, які виконують свою роботу", - сказав Розумний.

Вчений розцінює асоціацію Україна-ЄС як серйозний геополітичний вибір, що здатний змінити життя українців на краще. Якщо Україна прийме європейські правила, рівень життя людей буде наближатися до європейських стандартів життя "золотого мільярда" - підсумував політолог. !zn