UA / RU
Підтримати ZN.ua

Всякий Калашніков має право на помилку

Борис Колесніков не розуміє, яким ще чином можна покарати його однопартійця Олега Калашнікова, звинувачуваного в нападі на журналістів телеканалу СТБ...

Борис Колесніков не розуміє, яким ще чином можна покарати його однопартійця Олега Калашнікова, звинувачуваного в нападі на журналістів телеканалу СТБ. Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку. «Ніхто не захищає депутата Калашнікова», — запевнив Колесніков. «Ви, як люди, які пишуть і читають, у вас є якісь рекомендації? — звернувся до журналістів народний депутат. — Він вибачився уже 50 разів. Ми що, повинні його четвертувати чи вжити ще якихось інквізиційних заходів?»

«Я думаю, що людина ж має якесь право на помилку?!» — поставив риторичне запитання Колесніков. При цьому він висловив думку, що крапку в питанні Калашнікова буде поставлено на найближчому партійному з’їзді, повідомляє «Остров».

Нагадаємо, що 12 липня 2006 року депутат Олег Калашніков у групі людей із Партії регіонів завадив роботі журналістів телеканалу СТБ. Біля стін Верховної Ради в них відібрали касету з відеозаписом, а самі журналісти були побиті. За фактом перешкоджання законній діяльності журналістів було порушено кримінальну справу. Партія регіонів, своєю чергою, заявила про намір виключити Калашнікова зі своїх лав.