UA / RU
Підтримати ZN.ua

Санкція для депутата

Київський районний суд Одеси санкціонував арешт недавно затриманого депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим Рувіма Аронова, котрий півтора року перебував у міждержавному розшуку...

Київський районний суд Одеси санкціонував арешт недавно затриманого депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим Рувіма Аронова, котрий півтора року перебував у міждержавному розшуку.

За даними міліції, кримський депутат перебував у міждержавному розшуку із 17 серпня 2006 року за скоєння злочинів у складі організованої злочинної групи «Башмаки», повідомила ЛІГАБізнесІнформ.

Останнім часом у зв’язку з розшуком Р.Аронов перебував на нелегальному становищі на території Ізраїлю. 2 березня 2008 року під час проведення оперативно-розшукових заходів його було затримано в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

За даними правоохоронних органів, Р.Аронов у складі організованого злочинного формування «Башмаки» притягається до кримінальної відповідальності за здійснення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема замовних, із використанням вогнепальної зброї на території Автономної Республіки Крим та інших регіонів України. Крім нього, до кримінальної відповідальності притягаються ще 24 учасники зазначеного організованого злочинного угруповання.

Під час слідчих дій у злочинців було вилучено чотири одиниці вогнепальної зброї, дві гранати, 89 патронів.