UA / RU
Підтримати ZN.ua

МІЛІЦІОНЕР ЗА ГРАТАМИ

Прокуратура Полтавської області затримала колишнього працівника міліції, підозрюваного в причет...

Прокуратура Полтавської області затримала колишнього працівника міліції, підозрюваного в причетності до жорстоких катувань, що спричинили 1 грудня 2003 року смерть затриманого 30-річного Володимира Цисельського в будинку Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Полтавської області, під час досудового слідства встановлено: четверо оперуповноважених УБОЗ УМВС у Полтавській області, зловживаючи службовим становищем, схиляли В.Цисельського до давання показань про вчинення ним злочинів. Унаслідок фізичних і психічних катувань потерпілий помер.

Прокуратура одержала докази застосування вказаними вище особами недозволених методів дізнання і слідства стосовно ще шести постраждалих, поінформувало агентство УНІАН.

Як повідомлялося, прокуратура Полтавської області порушила кримінальну справу за ст.115, ч.2, пп. 4,9,12 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб із метою приховати інший злочин або полегшити його вчинення) за фактом жорстоких катувань, що призвели до смерті 1 грудня 2003 року жителя Чернігова В.Цисельського.