UA / RU
Підтримати ZN.ua

Капець!

Депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова призначено доповідачем ПАРЄ з питань реформування Європейського суду з прав людини...

Депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова призначено доповідачем ПАРЄ з питань реформування Європейського суду з прав людини. Як повідомила прес-служба депутата, таке рішення ухвалив комітет із юридичних питань та прав людини. «Ківалов займеться проблемами вдосконалення механізму виконання рішень суду в органах Ради Європи і державах — членах Ради, аби забезпечити розвантаження Страсбурзького суду від надмірного тягаря справ», — повідомляє «Українська правда».

Прес-служба також відзначила, що на розгляді Європейського суду перебувають близько 126200 справ, і їх кількість день у день зростає. Від України в суді перебувають 10200 справ, що становить понад 8% усього завантаження суду.

Як відомо, C.Ківалов очолював ЦВК під час президентських виборів 2004 року, але його звільнила Верховна Рада після другого туру виборів, коли було зафіксовано масові фальсифікації волевиявлення.