UA / RU
Підтримати ZN.ua

Інформація не підтверджується…

Факти, викладені у 1524 депутатських зверненнях і запитах, що надійшли до МВС протягом першого півріччя, повністю підтвердилися лише у 46 випадках...

Факти, викладені у 1524 депутатських зверненнях і запитах, що надійшли до МВС протягом першого півріччя, повністю підтвердилися лише у 46 випадках. Про це повідомляє Департамент зв’язків із громадськістю МВС.

За інформацією Департаменту документального забезпечення та режиму МВС України, протягом першого півріччя цього року до міністерства надійшло 269 запитів та 1255 звернень народних депутатів. Як зазначається у повідомленні, це, відповідно, у 2,4 та 1,7 разу більше, ніж за аналогічний період минулого року. Факти, вказані у депутатських запитах та зверненнях, повністю підтвердилися лише у 46 випадках, а у 127 — підтвердилися лише частково. Натомість, не підтвердилася інформація, викладена у 262 депутатських запитах і зверненнях, за іншими ж надано відповідні роз’яснення.

Найбільше запитів і звернень надійшло від народних депутатів Григорія Омельченка та Олександра Мороза (відповідно, 2 та 174 і 3 та 78).