UA / RU
Підтримати ZN.ua

Депутатів понесло?

Як повідомили у прес-службі Асоціації міст України, щодня об 11.00 васильківці збираються перед УВС ...

Як повідомили у прес-службі Асоціації міст України, щодня об 11.00 васильківці збираються перед УВС м.Василькова (Київська область) і вимагають звільнення «незаконно заарештованого Л.Ковальчука» — представника групи підтримки екс-мера міста Валерія Поповича.

Тим часом агентство УНІАН поширило заяву народного депутата України Євгена Жовтяка. У заяві йдеться про те, що дальше незаконне утримання під арештом члена Українського народного руху Леоніда Ковальчука в Василькові створює соціальну напруженість у цьому місті. Є.Жовтяк переконаний, що кримінальну справу проти Л.Ковальчука сфабриковано з ініціативи народного депутата Тетяни Засухи, оскільки таким чином, вважає Є.Жовтяк, вона намагається усунути Л.Ковальчука від судового процесу з визнання незаконності «сфальсифікованих через її примху» виборів мера м.Василькова і залякати інших учасників цього процесу. Як доказ, що кримінальну справу проти Л.Ковальчука сфабриковано, Є.Жовтяк наводить той факт, що під час обшуку на квартирі Л.Ковальчука в селі Гребінки (Васильківський район) понятими були родичі Засухи із села Пологи того самого району, які, переконаний Є.Жовтяк, і «підкинули вилучені міліцією «речові докази збереження зброї».

Цікаво, звичайно, як скінчиться розгляд, що вихлюпнув назовні стільки бруду. Зокрема, чи зуміє викривач довести правдивість оприлюднених ним фактів?