UA / RU
Підтримати ZN.ua

Де Хеа може бути виключений зі складу збірної Іспанії через скандал - ЗМІ

Повідомляється про можливу причетність голкіпера до згвалтування.

Голкіпер збірної Іспанії з футболу Давид Де Хеа може бути виведений зі складу команди на Євро-2016, який пройде у Франції. Про це повідомляє британське видання The Independent.

Причиною цього стали публікації в іспанській пресі, в яких йдеться про причетність Де Хеа до скандалу, пов'язаного із згвалтуванням. Інцидент стався ще в 2012 році, але відомо про нього стало тільки через три роки. Повідомляється, що Де Хеа був одним з організаторів згвалтування, проте сам участі в ньому не брав. Офіційного підтвердження ця інформація поки не отримала.

У той же час, як повідомляє Mundo Deportivo з посиланням на джерело в оточенні гравця, Де Хеа поки не виведений зі складу збірної.

Сам Де Хеа заявив, що інформація про його можливу причетність до згвалтування є брехнею: "Мене здивували ці новини. Це неправдива інформація. Це брехня. Тепер я відчуваю себе більш сильним і ще сильніше хочу проявити себе на Євро. Інформацією займуться мої юристи".

Зазначимо, що Де Хеа поряд з Ікером Касільясом вважається головним претендентом на те, щоб грати в основному складі збірної Іспанії на чемпіонаті Європи.

Читайте також: Збірна Німеччини втратила захисника перед матчем з Україною на Євро-2016

Нагадаємо, на Євро-2016 не зіграє форвард збірної Франції Карім Бензема, який був відсторонений від ігор за національну команду через шантаж партнера по збірній Матьє Вальбуена.