UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні поставили рекорд на найтриваліший урок англійської мови онлайн - 96 годин

Під час цього онлайн-марафону надавалися дуже якісні знання з англійської мови

В Україні пройшов онлайн-урок з англійської мови, аналогів якому поки що немає, можливо, і у світі. Він тривав 96 годин 41 секунду. Організатором рекордного уроку стала львівська AP School - дистанційна школа англійської мови.

Онлайн урок розпочався 28 серпня та завершився 1 вересня. Участь у ньому взяли 13 викладачів та 35 тисяч учасників, які мали можливість пройти шлях від рівня A0 до C1 з англійської мови у цікавій інтеграційній формі, передає Укрінформ.

Читайте також: У МОН пояснили, як працює грантова система оплати навчання в Україні

« Впевнена, що не скоро комусь вдасться такий рекорд побити. Але головне, що під час цього онлайн-уроку надавалися дуже якісні знання. Ми навіть вночі та під час повітряних тривог стежили, чи перерветься цей марафон, але ні – викладачі працювали на повну віддачу», - зазначила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, яка зафіксувала рекорд згідно всім протоколам..

Запис відбувався у дзеркальній студії та транслювався одночасно на різних платформах : YouTube, TikTok, Instagram, Facebook та Twitch. Під час уроку викладачі також надавали поради, як легко та просто вивчати іноземну мову, поділилися безкоштовними ресурсами для вдосконалення знань.

«Встановлення цього рекорду переслідувало дві цілі: по-перше багато наших студентів зараз на фронті і ми хотіли допомогти ЗСУ, завдяки яким ми можемо навчати, а українці отримувати якісні знання. Під час трансляції була відкрита благодійна банка, кошти з якої підуть на підтримку бригади працівника компанії, який захищає Україну на передовій у 125 бригаді. Наша мета - 3 мільйони гривень, і збір триває. Друга важлива ціль - наголосити, що люди повинні у цей важкий час не здаватися, а розвиватися. Вивчення англійської дає нові можливості: співпрацювати із закордонними компаніями, спілкуватися з партнерами, відкривати бізнеси по всьому світові, щоб залучати кошти в Україну», - зазначив директор AP School Микола Періг.

Читайте також: Президент підписав ініційований ним закон про статус англійської мови в Україні

AP Education працює в Україні 5 років, тут вже отримали знання понад 2000 студентів.