UA / RU
Підтримати ZN.ua

З 1 січня відправити посилку до Польщі стане на 75 відсотків дешевше

Тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів.

Укрпошта спільно з Поштою Польщі (Poczta Polska)  з 1 січня знижують тарифи на відправлення посилок до Польщі на 75%. Про це повідомляє сайт Укрпошти.

"З 1 січня 2023 року Укрпошта знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу. Вартість відправлення посилок з України в Польщу становитиме на 75% менше порівняно з поточною вартістю EMS-доставки", - йдеться в повідомленні.

Для прикладу, з січня EMS-відправлення вагою до 1 кг коштуватиме всього 6 дол. США; вагою до 10 кг – близько 8,85 дол, а до 20 кг – до 12,5 дол.

Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів, незалежно від того, чи ви пересилайте посилки рідним та друзям з особистими речами, чи продаєте товари на польських інтернет-майданчиках покупцям у Польщі. 

Нагадаємо: Пошта Польщі на початку жовтня на 75% знизила тарифи на доставку EMS-відправлень до України.

Крім того, Poczta Polska надала можливість безкоштовно надсилати гуманітарні посилки вагою до 20 кг протягом певного періоду, забезпечила логістичне обслуговування акції на користь українських школярів «Школа для вас» (#SzkołaDlaWas), брала участь у перевезенні гуманітарної допомоги.