UA / RU
Підтримати ZN.ua

Янукович образився на українців, які не помічають підвищення зарплат

Політична напруженість, за словами президента, настільки значна сьогодні, «настільки знов людям забили голову політики, що люди вже знову почали втрачати орієнтири». Тим часом згідно з даними Віктора Януковича зарплата зросла на 15%.

Українці настільки заполітизовані, що не помічають поліпшень в економіці країни, переконаний президент України Віктор Янукович.

"Сьогодні є критики, у яких язик повертається щось погане говорити. Це ті, хто роками нічого не робив і в житті своєму нічого не зробив. Вони термінологію навіть не знають, але вже критикують. Тож ми живемо з вами сьогодні в дуже політизованому середовищі", - сказав він у середу на засіданні Комітету економічних реформ.

"Політична напруженість настільки велика сьогодні, настільки знов людям забили голову політики, що люди вже знову почали втрачати орієнтири", - додав Янукович.

- Житомирські вчені оголосили голодування і вимагають у Януковича зарплату

При цьому глава держави, звертаючись до учасників засідання, сказав, що представляючи виконавчу владу, вони не займаються популізмом і повинні говорити людям тільки правду.

"Нам не потрібні відсотки або округи, нам необхідний розвиток країни, покращення життя людей", - підкреслив президент.

За словами Януковича, в Україні почали розвиватися тенденції поліпшення добробуту громадян. Зокрема, за його словами, зарплата зросла на 15%, зростає споживчий кошик. "Незважаючи на те, що розвиток економіки природно пригальмувався, як у всьому світі, але ми бачимо, що основи життя, основи благополуччя, тобто доходи громадянина ростуть", - резюмував він.

Янукович вважає, що Україна успішно бореться з бідністю на відміну від «багатьох європейських країн». !zn

Читайте також:

Робітники посміялися над розповідями Азарова про їхню зарплату

Янукович відправив Азарова у передвиборчу відпустку

Ремонт дороги до Межигір’я Януковича коштуватиме бюджету 13 млн грн

Янукович вважає, що Україна успішно бореться з бідністю на відміну від «багатьох європейських країн

Янукович з’їздить до Путіна за тиждень до виборів