UA / RU
Підтримати ZN.ua

Яценюк вирішив, що Бродський занадто багато знає

Рішення уряду передбачає ліквідацію Держпідприємництва. Повноваження відомства передано новоствореній Державній регуляторній службі. Разом з тим, постанову Кабміну поки не опубліковано в офіційних виданнях і, таким чином, вона не набула чинності.

Кабінет міністрів України своєю постановою прийняв рішення створити Державну регуляторну службу замість Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, яку очолює Михайло Бродський.

Текст постанови №252 від 30 квітня 2014 року за підписом прем'єр-міністра Арсенія Яценюка оприлюднено на офіційному сайті уряду.

Актом Кабміну пропонується ліквідувати Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, поклавши на Державну регуляторну службу України повноваження і функції з реалізації державної регуляторної політики, державної політики у сфері ліцензування, дозвільної системи, нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності та на Міністерство економічного розвитку і торгівлі - повноваження і функції з питань розвитку малого і середнього підприємництва

Постановою також доручається створюваному відомству подати уряду в місячний термін проект положення про Державну регуляторну службу України.

Разом з тим, станом на 15 липня постанову Кабміну не опубліковано в офіційних виданнях і, таким чином, вона не набула чинності. !zn

Читайте також:

Корупція в МОЗ призводить до подорожчання імпортних ліків вдвічі, - Бродський

Депутати з другої спроби скасували печатки і спростили відкриття бізнесу в Україні