UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вітренко залишає посаду виконавчого директора "Нафтогазу"

Він працював в компанії з 2014 року.

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко сьогодні останній день працює в компанії. Про це він написав на своїй странице у Facebook.

"Сьогодні мій останній день роботи в "Нафтогазі України". Я прийшов сюди в 2014 році, після Революції гідності. І всі ці роки робив усе, щоб захищати нашу з вами гідність і відстоювати нашу енергетичну незалежність… Залишаючи в "Нафтогазі" великі напрацювання (і гроші від "Газпрому" – напрямок, за який я відповідав), хочу побажати керівництву компанії і держави досить компетентності та порядності використовувати їх на благо громадян України", – додав Вітренко.

Читайте також: "Нафтогаз" відкликав Вітренка з наглядової ради "Укрнафти"

Нагадаємо, 13 травня Вітренко повідомив про отриману ним попередженні про сокращении його посади та звільнення через два місяці.

В рамках трансформації організаційної структури "Нафтогазу", радник голови правління НАК Олена Зеркаль очолила організацію роботи та супроводження міжнародних арбітражів і іноземних судових і виконавчих проваджень у судових спорах з ВАТ "Газпром", а також за позовами до РФ.