UA / RU
Підтримати ZN.ua

Велика Британія заборонила біржі Binance торгувати криптовалютою

Діяльність з торгівлі криптовалютою має незаконний характер.

Британський фінансовий регулятор відхилив заявку лондонської Binance Markets на реєстрацію в якості компанії, яка проводить операції з криптовалютою. Також регулятор попередив, що діяльність Binance Markets і інших компаній групи з торгівлі криптовалютою в країні буде мати незаконний характер. Про це пише ЕП з посиланням н а Financial Times.

"Рішення Управління з фінансового поведінки Великої Британії (FCA) - один з найважливіших кроків, зроблених регуляторами світу проти Binance. Біржа до вечора середи повинна підтвердити, що виконала вимоги регулятора", - пише газета.

"Binance Markets Limited не має права займатися будь-якою регульованою діяльністю в Британії", - заявили в FCA.

"Жодна інша організація Binance Group не має ніякої форми дозволу, реєстрації або ліцензії на здійснення регульованої діяльності в Британії", - додали у відомстві.

Регулятор зобов'язав Binance до середовища повідомити на своєму веб-сайті та в соціальних мережах, що Binance Markets не має права здійснювати діяльність в Британії. Вона також повинна забезпечити безпеку і зберігання всіх записів про британських користувачів і проінформувати про це FCA до 2 липня.

"Binance є одним з найважливіших операторів на швидко зростаючому крипто-ринку, пропонуючи широкий спектр послуг клієнтам по всьому світу, включаючи торгівлю десятками цифрових монет, ф'ючерсами, опціонами, токенами акцій. За даними TheBlockCrypto, минулого місяця він зафіксував обсяги кріптовалютніх торгів, еквівалентні 1, 5 трлн дол ", - додає FT.

Читайте також: Біткоіни істотно виріс після вчорашнього обвалу

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що його компанія відновить прийом біткоіни, якщо Майнер почнуть використовувати більше чистої енергії.