UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "Укрнафті" пояснили, чому на АЗС припинили приймати картки та талони мережі "Авіас" Коломойського

Кажуть, що рішення тимчасове.

Компанія "Укрнафта" тимчасово призупинила партнерську програму по обслуговуванню паливних карток "Авіас". Реалізацію пального за скретч-картками (талонами), паливними картками "Авіас" та мобільним застосунком Energy зупинено 00:00 п'ятниці, 23 грудня, на всіх АЗК мережі "Ukrnafta", повідомила пресслужба "Укрнафти".

У держкомпанія пояснили таке рішення "невиконанням компаніями-емітентами (картковими операторами талонів ТМ "Авіас") зобов’язань по поставці палива та оплати наданих послуг по обслуговуванню паливних карток".

В "Укрнафті" додали, що про відновлення дії програми буде оголошено додатково.

Крім того, "Укрнафта" повідомила про плани впровадження власної паливної картки найближчим часом. 

Читайте також: Ціни на автогаз на деяких АЗС зросли на 1,5 гривень за літр

Повідомлялось, що ПАТ «Укрнафта» вирішила скористатися послугами американської компанії «Miller and Lents, Ltd» для оцінки запасів нафти і газу. 20 грудня було укладено контракт, вартість якого $240 тисяч.

Нагадаємо, у листопаді «Укрнафту» та ще чотири приватні підприємства передали в управління Міноборони. До наглядової ради «Укрнафти» ввійшли особи, пов’язані з головою Офіса президента Андрієм Єрмаком. Керівником «Укрнафти» й «Укртатнафти» був призначений Сергій Корецький.