UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Сніжному число жертв авіаудару зросло до 11 осіб

Українська влада наполягає, що сталася "кривава провокація" - авіаудар був нанесений невідомим літаком з метою дискредитації сил АТО.

За уточненими даними, в Сніжному Донецької області в результаті авіаудару 11 людей загинули під уламками житлового будинку. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Донецької ОДА.

"станом на 17.00 встановлено, що загинули 11 осіб. Постраждалих - 8, серед них є одна дитина. Малюка вже перевели в Донецьку обласну лікарню на лікування. Всім постраждалим медики надають необхідну допомогу", - повідомили в департаменті.

Як повідомлялося, два житлових будинки та будівлі податкової постраждали в результаті авіаудару, нанесеного вранці, 15 липня, в місті Сніжне. Раніше повідомлялося, що жертвами бомбардування стали 4 людини.

В РНБО заявили, що авіаудар було завдано невідомим літаком з метою дискредитації українських військовослужбовців, оскільки українські льотчики з 14 липня не здійснили жодного вильоту. Як підкреслили українська влада, "наліт на Сніжне кваліфікується як цинічна і кривава провокація".

У свою чергу, керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук зазначив, що терористи не мають у своєму розпорядженні авіатехніки, здатної виконувати бойові завдання. "Таким чином, авіаудар по м.сніжне могла завдати тільки російська авіація", - стверджує він. !zn

Читайте також:

Терористи на Донбасі продовжують використовувати "живий щит"

МВС: Росія дала вказівку терористам знищити економіку Донбасу

В Луганській області прикордонників обстрілюють з території РФ