UA / RU
Підтримати ZN.ua

Укрпошта запроваджує нову послугу для тих, займається торгівлею в інтернеті

Послуга розроблена Міжнародною поштовою корпорацією IPC.

З 1 квітня Укрпошта запускає нову послугу "Дрібний пакет PRIME", яка розроблена Міжнародною поштовою корпорацією IPC саме для формату продажів в інтернеті. Про це повідомляється на сайті Укрпошти.

Першочергово "Дрібний пакет PRIME" орієнтується на постійних клієнтів Укрпошти, які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті.

Послуга діятиме в 67 країнах, зокрема в Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії та ін. країнах. У Франції послуга буде доступною з 1 травня. 

Вартість послуги буде дешевшою на 8% у порівнянні з "Дрібний пакет рекомендований", яким сьогодні користується майже 80% відправників з України.

"Дрібний пакет PRIME" передбачає:

Послугу можна буде оформити в онлайн-сервісах: системі АРІ, особистому кабінеті та мобільному застосунку. На період тестового режиму, з 1 квітня по 1 травня, оформлення можливе лише в особистому кабінеті.

Водночас варто враховувати, що нова послуга не передбачає компенсації в разі втрати відправлення в країні призначення. Тому для відправки товарів з гарантованою базовою компенсацією в країні призначення клієнти можуть й надалі використовувати категорію "Дрібний пакет рекомендований".

Нагадаємо, Укрпошта також знизила тарифи: